• World of Warcraft
  • World of Warcraft
Handleiding

Hoe werkt dit?

Selecteer spel, dan server, dan product. betaal met iDEAL, paysafecard of PayPal en blijf de komende 60 minuten in-game. We sturen een SMS indien u onbereikbaar was.

Waar traden jullie?

WoW-Alliance: voor de deur van de bank in Stormwind. Als u meer privacy wenst, wacht dan om de hoek op de 2e verdieping van de soepwinkel. WoW-Horde: Ratchet óf Oggrimar. Diablo III: we maken een tijdelijk team. Guild Wars 2: U krijgt een in-game mail met de goederen. We gebruiken hiervoor echte characters gemaakt op Nederlandse IP-addressen.

Zijn er kortingcodes?

We sturen die per e-mail en SMS, tweemaal per maand. Zo maakt iedereen kans en hoeft u niet te registreren!

Home » News

WOWGOLD.NL voltooid overname wowgoldbank.nl

Nieuwe bezoekers: welkom bij WowGold.NL!

Bij ons krijgt u bestellingen altijd dezelfde dag voltooid - het bedrijf beschikt over veertig productie- en klantenservice medewerkers verspreid over Paramaribo en Groningen. WowGold.NL is de oudste Wow Gold website in Nederland, oorsprongkelijk opgericht in Groningen.

wowgoldbank.nl was de tweede Nederlandse dienstverlener. Het werd opgericht door de echtgenoot van een kralenmaker uit Limburg (...) eigenlijk snapt u het al - dat ging geen multinational worden...

Desondanks hebben RALF & 'DEES' DEKKER hun best gedaan om concurrentie binnen Nederland te introduceren.

WowGold.NL heeft met wowgoldbank.nl door de jaren heen passief contact onderhouden. We probeerden hen te overtuigen een serieus bedrijf neer te zetten. Ook hebben wij hen naar uitstekende Haagse fiscalisten gerefereerd.

Uiteindelijk ging wowgoldbank.nl vorig jaar op zwart en is op 11 Augustus 2013 door Brown & Cie SA overgenomen. We heten iedereen welkom bij de oudste en veiligste World of Warcraft Gold website in Nederland!

Tevens zijn we blij te melden dat Diablo3gold.net nu van ons is. We gaan ons hiermee op de Amerikaanse markt in Google.com richten. RALF DEKKER heeft vooralsnog niet besloten Diablo3gold.nl aan ons te verkopen. We wachten op zijn telefoontje. We weten dat het slechts een kwestie van tijd is.

Klantenservice

livechat

My Account

Email Address:

 
Wachtwoord:

 
Forgot?
Welkom in Groningen!

Van harte welkom bij Nederland's oudste, meest betrouwbare virtuele dienstverlener. We zijn in 2007 begonnen vanuit Selwerd II aan de Rijksuniversiteit Groningen.

www.casinoqa.com

WowGold.NL koopt grotendeels gold van spelers en houd dat op voorraad. Er zijn deze dagen veel MMORPGs, en spelers wisselen graag van spel naar spel. We zijn daarom gestart met het opkopen van kleine voorraden om zodoende op een veilige manier te leveren. We kopen geen gehacked spul en je zal ons nooit in trade zien adverteren - onze kwaliteit spreekt namelijk voor zich.

Met klantenservice uit Paramaribo en de rest in Groningen krijgt u lagere prijzen, snellere levering dan elders en een duidelijk persoonlijke klantenservice. Als spelers zelf weten we wat u verwacht!

Betaalmethoden

WowGold.NL bied verschillende betaalmethoden. Hierdoor hoeft u geen volwassene te zijn of over creditcards of een bankrekening te beschikken. We zijn tevens bezig met Bitcoin en SMS-betaling.

iDEAL

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Wij ondersteunen iDEAL sinds 2007.

paysafecard

Veilig betalen op het internet, zonder bankrekening of creditcard? Koop een paysafecard ter waarde van 10, 25, 50 of 100 euro en betaal met het invoeren van de 16-cijferige pincode. Wij ondersteunen paysafecard sinds de overname van Wallie in 2011.

REGISTERED NAMES AND TRADEMARKS ARE THE COPYRIGHT AND PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. diablo3gold.net does not: i) transmit unauthorized cd-keys ii) request passwords iii) store passwords or payment card details - Brown & Cie SA is not endorsed by any game publisher. Content © 2013 .

Login
Register
LiveChat
Shopping Cart