• World of Warcraft
  • World of Warcraft
Handleiding

Hoe werkt dit?

Selecteer spel, dan server, dan product. betaal met iDEAL, paysafecard of PayPal en blijf de komende 60 minuten in-game. We sturen een SMS indien u onbereikbaar was.

Waar traden jullie?

WoW-Alliance: voor de deur van de bank in Stormwind. Als u meer privacy wenst, wacht dan om de hoek op de 2e verdieping van de soepwinkel. WoW-Horde: Ratchet óf Oggrimar. Diablo III: we maken een tijdelijk team. Guild Wars 2: U krijgt een in-game mail met de goederen. We gebruiken hiervoor echte characters gemaakt op Nederlandse IP-addressen.

Zijn er kortingcodes?

We sturen die per e-mail en SMS, tweemaal per maand. Zo maakt iedereen kans en hoeft u niet te registreren!

Home » News

World of Warcraft: Legion verschijnt op 30 augustus

World of Warcraft: Legion, de zesde uitbreiding in de WoW-reeks verschijnt op 30 augustus in de Verenigde Staten, heeft Blizzard bekendgemaakt.

Blizzard brengt World of Warcraft: Legion op die dag uit in een Standard Edition voor 44,99 euro en een Deluxe-versie voor 59,99 euro. Deze laatste zorgt voor in-game-bonussen voor verschillende Blizzard-titels, zoals Heroes of the Storm, Diablo III en StarCraft.

Spelers die de WoW-uitbreiding in de voorverkoop bestellen, krijgen direct een character boost naar level 100. Daarnaast komt voor hen de nieuwe klasse van de Demon Hunter beschikbaar, voor de release van de uitbreiding. Tijdens de early-access-periode kunnen ze de Demon Hunter inzetten in de wereld van Mardum om alvast level 100 te bereiken.

Tenslotte komt WoW: Legion in een gelimiteerde Collector's Edition beschikbaar, die alle extra's van de Deluxe Edition bevat, aangevuld met een boekwerk, blu-ray-set met beelden van achter de schermen, soundtrack en muismat. Deze verzamelaarseditie kost 89,99 euro.

De Legion-uitbreiding draait om de terugkeer van een vijand voor zowel Horde als Alliance, het demonische Burning Legion. De expansie zorgt voor nieuwe features, waaronder het nieuwe continent The Broken Isles en klasse-specifieke wapens, zogenaamde Artifacts. Het maximaal te behalen level stijgt naar 110.

Klantenservice

livechat

My Account

Email Address:

 
Wachtwoord:

 
Forgot?
Welkom in Groningen!

Van harte welkom bij Nederland's oudste, meest betrouwbare virtuele dienstverlener. We zijn in 2007 begonnen vanuit Selwerd II aan de Rijksuniversiteit Groningen.

www.casinoqa.com

WowGold.NL koopt grotendeels gold van spelers en houd dat op voorraad. Er zijn deze dagen veel MMORPGs, en spelers wisselen graag van spel naar spel. We zijn daarom gestart met het opkopen van kleine voorraden om zodoende op een veilige manier te leveren. We kopen geen gehacked spul en je zal ons nooit in trade zien adverteren - onze kwaliteit spreekt namelijk voor zich.

Met klantenservice uit Paramaribo en de rest in Groningen krijgt u lagere prijzen, snellere levering dan elders en een duidelijk persoonlijke klantenservice. Als spelers zelf weten we wat u verwacht!

Betaalmethoden

WowGold.NL bied verschillende betaalmethoden. Hierdoor hoeft u geen volwassene te zijn of over creditcards of een bankrekening te beschikken. We zijn tevens bezig met Bitcoin en SMS-betaling.

iDEAL

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Wij ondersteunen iDEAL sinds 2007.

paysafecard

Veilig betalen op het internet, zonder bankrekening of creditcard? Koop een paysafecard ter waarde van 10, 25, 50 of 100 euro en betaal met het invoeren van de 16-cijferige pincode. Wij ondersteunen paysafecard sinds de overname van Wallie in 2011.

REGISTERED NAMES AND TRADEMARKS ARE THE COPYRIGHT AND PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. diablo3gold.net does not: i) transmit unauthorized cd-keys ii) request passwords iii) store passwords or payment card details - Brown & Cie SA is not endorsed by any game publisher. Content © 2013 .

Login
Register
LiveChat
Shopping Cart