• World of Warcraft
  • World of Warcraft
Handleiding

Hoe werkt dit?

Selecteer spel, dan server, dan product. betaal met iDEAL, paysafecard of PayPal en blijf de komende 60 minuten in-game. We sturen een SMS indien u onbereikbaar was.

Waar traden jullie?

WoW-Alliance: voor de deur van de bank in Stormwind. Als u meer privacy wenst, wacht dan om de hoek op de 2e verdieping van de soepwinkel. WoW-Horde: Ratchet óf Oggrimar. Diablo III: we maken een tijdelijk team. Guild Wars 2: U krijgt een in-game mail met de goederen. We gebruiken hiervoor echte characters gemaakt op Nederlandse IP-addressen.

Zijn er kortingcodes?

We sturen die per e-mail en SMS, tweemaal per maand. Zo maakt iedereen kans en hoeft u niet te registreren!

Home » News

Guild Wars 2 is vanaf nu free-to-play

De mmorpg Guild Wars 2 is vanaf nu free-to-play, maar gratis spelers krijgen wel enkele beperkingen. Voor de aankomende eerste uitbreiding voor de game, getiteld Heart of Thorns, moet nog wel betaald worden. Die zal op 23 oktober verkrijgbaar zijn.

Ontwikkelaar ArenaNet belooft dat de game niet agressief geld gaat proberen te verdienen met microtransacties. Dat betekent echter niet dat microtransacties uitgesloten zijn. Bovendien zitten microtransacties al langer in de Guild Wars-games; in Guild Wars 1 al moesten spelers al een bedrag neertellen om een extra character slot te krijgen. ArenaNet stelt dat het "verwarrend" is voor nieuwe spelers wanneer er al meerdere uitbreidingen beschikbaar zijn. "Moeten ze alleen het spel zelf kopen, of meteen alles? Dat maken we nu simpel: koop alleen de nieuwste uitbreiding."

Er zitten nog wel wat limitaties aan de gratis versie van Guild Wars 2 om misbruik door bijvoorbeeld spammers en oplichters tegen te gaan. Zo hebben gratis accounts minder character slots dan betaalde accounts, en moeten ze minimaal 30 seconden wachten voordat ze een nieuw persoon kunnen whisperen. Gratis accounts kunnen local chat en whisper gebruiken, maar niet map chat.

Ze hebben ook minder bag slots en ze kunnen geen goud of items met de post sturen. Ook goud voor gems inruilen is niet mogelijk en ze kunnen niet bij guild vaults. Tot slot moeten ze wachten tot ze level 10 zijn voordat ze de starter zones uit mogen, en tot level 30 voordat ze lfg mogen gebruiken, en level 60 voordat ze world versus world mogen gebruiken.

Geïnteresseerden kunnen nu naar GuildWars2.com gaan en beginnen met spelen. De uitbreiding, Heart of Thorns, gaat 44,99 euro kosten en zal op 23 oktober in de schappen liggen. Die draait met name om een nieuw gebied met de naam Heart of Maguuma, dat een jungle-achtig uiterlijk heeft. Het zou gaan om een van de grootste gebieden die ooit voor het spel zijn gebouwd.

Klantenservice

livechat

My Account

Email Address:

 
Wachtwoord:

 
Forgot?
Welkom in Groningen!

Van harte welkom bij Nederland's oudste, meest betrouwbare virtuele dienstverlener. We zijn in 2007 begonnen vanuit Selwerd II aan de Rijksuniversiteit Groningen.

www.casinoqa.com

WowGold.NL koopt grotendeels gold van spelers en houd dat op voorraad. Er zijn deze dagen veel MMORPGs, en spelers wisselen graag van spel naar spel. We zijn daarom gestart met het opkopen van kleine voorraden om zodoende op een veilige manier te leveren. We kopen geen gehacked spul en je zal ons nooit in trade zien adverteren - onze kwaliteit spreekt namelijk voor zich.

Met klantenservice uit Paramaribo en de rest in Groningen krijgt u lagere prijzen, snellere levering dan elders en een duidelijk persoonlijke klantenservice. Als spelers zelf weten we wat u verwacht!

Betaalmethoden

WowGold.NL bied verschillende betaalmethoden. Hierdoor hoeft u geen volwassene te zijn of over creditcards of een bankrekening te beschikken. We zijn tevens bezig met Bitcoin en SMS-betaling.

iDEAL

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Wij ondersteunen iDEAL sinds 2007.

paysafecard

Veilig betalen op het internet, zonder bankrekening of creditcard? Koop een paysafecard ter waarde van 10, 25, 50 of 100 euro en betaal met het invoeren van de 16-cijferige pincode. Wij ondersteunen paysafecard sinds de overname van Wallie in 2011.

REGISTERED NAMES AND TRADEMARKS ARE THE COPYRIGHT AND PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. diablo3gold.net does not: i) transmit unauthorized cd-keys ii) request passwords iii) store passwords or payment card details - Brown & Cie SA is not endorsed by any game publisher. Content © 2013 .

Login
Register
LiveChat
Shopping Cart