• World of Warcraft
  • World of Warcraft
Handleiding

Hoe werkt dit?

Selecteer spel, dan server, dan product. betaal met iDEAL, paysafecard of PayPal en blijf de komende 60 minuten in-game. We sturen een SMS indien u onbereikbaar was.

Waar traden jullie?

WoW-Alliance: voor de deur van de bank in Stormwind. Als u meer privacy wenst, wacht dan om de hoek op de 2e verdieping van de soepwinkel. WoW-Horde: Ratchet óf Oggrimar. Diablo III: we maken een tijdelijk team. Guild Wars 2: U krijgt een in-game mail met de goederen. We gebruiken hiervoor echte characters gemaakt op Nederlandse IP-addressen.

Zijn er kortingcodes?

We sturen die per e-mail en SMS, tweemaal per maand. Zo maakt iedereen kans en hoeft u niet te registreren!

Home » News

Blizzard vergroot draw distance van World of Warcraft met Legion-update

Blizzard heeft bekendgemaakt dat World of Warcraft: Legion niet alleen nieuwe inhoud bevat, maar ook een grafische verbetering van de game inhoudt. Doordat de draw distance wordt verhoogd, wordt het mogelijk om verder te kijken en objecten op grotere afstanden te zien.

De grafische verbeteringen die met de komst van Legion worden doorgevoerd, zullen niet alleen zichtbaar zijn in het nieuwe gebied Broken Isles, maar ook in de Eastern Kingdoms en Kalimdor, schrijft Blizzard. Ten opzichte van World of Warcraft: Warlords wordt de afstand tot waar spelers in de virtuele wereld kunnen kijken, verdubbeld. Bij de Ultra-setting is dat momenteel 1300 game units, in Legion is dat bij gelijke instelling 2600 units.

Blizzard zegt de verbeterde draw distance mogelijk te kunnen maken door het implementeren van 'level of detail' bij 3d-modellen in de game. Objecten, zoals bomen en gebouwen die zich op een afstand bevinden, kunnen daardoor weergegeven worden met minder polygonen, wat minder rekenkracht vergt. Ook heeft de ontwikkelaar optimalisaties doorgevoerd in de manier waarop water en terrein weergegeven worden.

In Legion zullen ook de grafische instelmogelijkheden aangepast worden. De opties Low, Fair, Good, High en Ultra verdwijnen en maken plaats voor een schaal van 1 tot 10. Volgens Blizzard komt 3 overeen met Low en is 7 vergelijkbaar met High. De hoogste instelmogelijkheid van 10 biedt een hogere beeldkwaliteit dan de huidige Ultra-instelling, de draw distance loopt hierbij op tot 3500 game units.

World of Warcraft: Legion verschijnt op 30 augustus.

Klantenservice

livechat

My Account

Email Address:

 
Wachtwoord:

 
Forgot?
Welkom in Groningen!

Van harte welkom bij Nederland's oudste, meest betrouwbare virtuele dienstverlener. We zijn in 2007 begonnen vanuit Selwerd II aan de Rijksuniversiteit Groningen.

www.casinoqa.com

WowGold.NL koopt grotendeels gold van spelers en houd dat op voorraad. Er zijn deze dagen veel MMORPGs, en spelers wisselen graag van spel naar spel. We zijn daarom gestart met het opkopen van kleine voorraden om zodoende op een veilige manier te leveren. We kopen geen gehacked spul en je zal ons nooit in trade zien adverteren - onze kwaliteit spreekt namelijk voor zich.

Met klantenservice uit Paramaribo en de rest in Groningen krijgt u lagere prijzen, snellere levering dan elders en een duidelijk persoonlijke klantenservice. Als spelers zelf weten we wat u verwacht!

Betaalmethoden

WowGold.NL bied verschillende betaalmethoden. Hierdoor hoeft u geen volwassene te zijn of over creditcards of een bankrekening te beschikken. We zijn tevens bezig met Bitcoin en SMS-betaling.

iDEAL

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Wij ondersteunen iDEAL sinds 2007.

paysafecard

Veilig betalen op het internet, zonder bankrekening of creditcard? Koop een paysafecard ter waarde van 10, 25, 50 of 100 euro en betaal met het invoeren van de 16-cijferige pincode. Wij ondersteunen paysafecard sinds de overname van Wallie in 2011.

REGISTERED NAMES AND TRADEMARKS ARE THE COPYRIGHT AND PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. diablo3gold.net does not: i) transmit unauthorized cd-keys ii) request passwords iii) store passwords or payment card details - Brown & Cie SA is not endorsed by any game publisher. Content © 2013 .

Login
Register
LiveChat
Shopping Cart